کد خبر: 3684139
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۶

نماز از ابتدا تا انتها، تعظیم و اقرار به بندگی است

گروه معارف: امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: نماز از ابتدا تا انتها، تعظیم و اقرار به بندگی است، باید به معنا و مفهوم اذکاری که می‌گوییم و حرکاتی که انجام می‌دهیم توجه داشته باشیم؛ باید از عمق وجود خود در رکوع «سبحان ربی العظیم» و در سجده «سبحان ربی الأعلی» بگوییم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان صبح امروز در جمع نمازگزاران مسجد مکی این شهر، گفت: حیات و زندگی ما با یاد پروردگار است و همه اعمالی که انجام می‌دهیم باید در جهت یاد و اطاعت او باشد.
وی ادامه داد: بالاترین و مهم‌ترین عمل نماز است، نماز بهترین نوع یاد کردن از پروردگار است، نماز تواضع و عاجزی در مقابل پروردگار و نیایش و راز و نیاز با اوست، بنابراین باید برای آن ارزش قائل شد و کوشش کرد تمام ارکان نماز را با حضور قلب ادا کنیم.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: وقتی برای اقامه نماز قیام می‌کنیم، در حقیقت مقابل پروردگار ایستاده‌ایم، در رکوع کمر خم می‌کنیم، در سجده پیشانی روی زمین می‌گذاریم، در «تشهد» در پیشگاه الله تعالی به زانو می‌افتیم.
وی افزود: نماز از ابتدا تا انتها، تعظیم و اقرار به بندگی است، باید به معنا و مفهوم اذکاری که می‌گوییم و حرکاتی که انجام می‌دهیم توجه داشته باشیم؛ باید از عمق وجود خود در رکوع «سبحان ربی العظیم» و در سجده «سبحان ربی الأعلی» بگوییم.
مولوی عبدالحمید اظهار کرد: شیطان تلاش می‌کند حواس ما را پرت کند تا ما متوجه نشویم امام در نماز چه خواند و خودمان چه خواندیم، فقط سر را پایین و بالا کنیم و از یک رکن به رکن دیگر منتقل شویم و آخر متوجه می‌شویم که نماز تمام شد.
وی با بیان اینکه باید به ذکر، درود و تسبیحات توجه کنیم، زیرا توجه به نماز، ثواب آن را چند برابر می‌کند، افزود: اگر توجه و حضور قلب در نماز نباشد کیفیت نماز به پایین‌ترین حد سقوط می‌کند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: نماز بالاترین مبارزه با شیطان است، شیطان تلاش می‌کند نماز ما را خراب کند تا آن کیفیت و نتیجه مطلوب را نداشته باشد.

captcha