کد خبر: 3708945
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰

انحطاط اخلاقی انسان را از لذات حقیقی زندگی محروم می‌کند

گروه معارف- امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: انحطاط و سقوط اخلاقی ما را از لذت‌های حقیقی زندگی محروم می‌سازد، همان‌طور که در کشورهای غیردینی، همه نوع امکانات و ابزار لذت وجود دارد، اما سکون و آرامشی نیست؛ آرامش با دین حاصل می‌شود

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، شب گذشته در همایش تجلیل از بانوان فاضله و حافظان قرآن منطقه سرباز، گفت: دین یک نعمت بزرگ و بی‌نظیر است، چراکه همانند یک برنامه جامع و کامل، روش زندگی را آموخته و انسان را به طهارت می‌رساند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان با بیان اینکه دین برای زندگی انسان برنامه دارد، افزود: دین اسلام به ما اخلاق، پرستش معبود، چگونگی معاشرت با دیگران، زندگی مسالمت‌آمیز و انسانیت را می‌آموزد.
وی اظهار کرد: انحطاط و سقوط اخلاقی ما را از لذت‌های حقیقی زندگی محروم می‌سازد، همان‌طور که در کشورهای غیردینی، همه نوع امکانات و ابزار لذت وجود دارد، اما سکون و آرامشی نیست؛ آرامش با دین حاصل می‌شود.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان ادامه داد: برای دین خود اهمیت قائل باشیم، دین را نشر کنیم، فکر هدایت ملت‌ها را داشته باشیم. وقتی دین، ایمان و تقوا در زندگی بیاید، برکات و باران نازل هم می‌شوند.
وی افزود: اینکه باران قطع می‌شود، خشکسالی می‌شود و هرچه دعا می‌کنیم، پذیرفته نمی‌شود، به علت دوری از قرآن، سیره پیامبر و دین است که در حقیقت، امانت‌های خدا در دست ما هستند اما نسبت به آن بی‌توجه هستیم.
مولوی عبدالحمید بیان کرد: امروز مسلمان نسبت به دین بیگانه است و کمتر برای آن جدوجهد می‌کند، چالش‌هایی که مسلمان امروز با آن مواجه است نتیجه غفلت، بی‌توجهی به دین و عملکرد ماست؛ باید در زندگی خود تغییر ایجاد کرده و توبه کنیم.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: این‌که در جامعه حق الله و حق الناس، حق و حقوق فرزند، والدین و همسایه رعایت نمی‌شود، نشانه فاصله گرفتن ما از دین است.

انتهای پیام

captcha