کد خبر: 3744197
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷
با رویکرد تمرین زندگی؛

برگزاری جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در سیستان‌وبلوچستان

گروه فرهنگی- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان گفت: مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با رویکرد تمرین زندگی و ارائه قصه‌هایی از دل قصه‌های زندگی مردم در سطح استان برگزار می‌شود.

برگزاری جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در سیستان‌وبلوچستان

معصومه هادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان و بلوچستان گفت: مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با رویکرد تمرین زندگی و ارائه قصه‌هایی از دل قصه‌های زندگی مردم در سطح استان برگزار می‌شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان بیان کرد: شعار جشنواره امسال « خوب زندگی کردن تمرین می‌خواهد» بوده که با محور موضوعی « قصه زندگی من» در چهار مرحله استانی، منطقه‌ای، ملی و بین المللی برگزار می‌شود.
وی افزود: در این جشنواره، شرکت‌کنندگان مهارت قصه‌گویی خود را در سه بخش عمومی (فیلم 90 ثانیه‌ای، قصه‌گویی فراگیر)، تخصصی (قصه گویی) و علمی (مقاله‌نویسی) محک می‌زنند.
هادی ادامه داد: بخش ملی این جشنواره، سه گروه مخاطب شامل « دختران و پسران 14 تا 18 سال»، « زنان و مردان 18 سال به بالا» و « مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها» را دربرمی‌گیرد.
وی بیان کرد: همچنین در بخش بین‌المللی، برگزیدگان 20 دوره جشنواره قصه گویی در مراحل بین المللی، ملی و منطقه‌ای، قصه گویان و مجریان حرفه‌ای دارای سابقه اجرا در رسانه ملی و تئاتر کشور و نیز داوطلبان سایر کشورها به رقابت می‌پردازند.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان اظهار کرد: قصه گویی پیشینه‌ای به قدمت تاریخ بشر دارد؛ علاقه به شنیدن قصه را خداوند در نهاد انسان قرار داده و به لحاظ آموزشی نیز قصه گویی،ماهیت و ظرفیتی دارد که مفاهیم انسانی در قالب آن به صورتی تأثیرگذار و سازنده به کار می‌رود.
وی با بیان اینکه هدف اصلی این جشنواره توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی است، افزود: ایجاد زمینه برای ارتقای دانش نظری و تبادل تجربیات مفید و موثر میان قصه گویان ایرانی و خارجی، احیای سنت قصه گویی با حضور اقشار مختلف مردم و قصه گویان در جشنواره و نیز برنامه‌ریزی در جهت تبیین و ترویج روش‌های نوین در اجرای قصه گویی از دیگر اهداف برپایی این جشنواره است.
هادی بیان کرد: هم‌استانی‌های داوطلب شرکت در این جشنواره تا 25 شهریورماه مهلت دارند تا نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار از طریق وب‌سایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اقدام کنند.

انتهای پیام

captcha