تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان؛ راه حل مشکلات سیستان و بلوچستان
کد خبر: 4044937
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد:

تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان؛ راه حل مشکلات سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هنر مسئولان است که ظرفیت‌ها و توانمندی ها را بالقوه کرده و با تجاری سازی محصولات دانش بنیان که بخشی در حال پژوهش و تحقیق و بخش دیگری در مرحله تولید است، بتوانند تا حد قابل قبولی مشکلات در سیستان و بلوچستان را برطرف کنند

به گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان در اولین روزهای بهار در بازدید از پارک علم و فناوری استان اظهار کرد: از زمان حضور در استان حدود چندین بازدید میدانی از این پارک داشته ام که خوشبختانه در هر سری از این بازدیدها ظرفیت، امکانات و توانمندی‌های جدیدی به این پارک اضافه شده است که جای قدردانی و خداقوت دارد.

مدرس خیابانی افزود: شکوفا شدن این استعدادها و توانمندی های جدید نشان‌دهنده آن است که از لحاظ دانش و فناوری و تولیدات دانش بنیان در سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های خوبی وجود دارد که باید کشف و به کار گیری شوند. پارک‌علم‌و فناوری به‌خوبی از عهده این مهم برآمده است.

وی بیان کرد: هنر مسئولان است که ظرفیت‌ها و توانمندی ها را بالقوه کرده و با تجاری سازی محصولات دانش بنیان که بخشی در حال پژوهش و تحقیق و بخش دیگری در مرحله تولید است، بتوانند تا حد قابل قبولی مشکلات در سیستان و بلوچستان را برطرف کنند.

به گفته مدرس خیابانی، پارک علم و فناوری استان تاکنون در مسائل کلان زیربنایی و اقتصادی استان ورود کرده و فعالیت‌های بسیار موثری انجام داده است و عملکرد بسیار خوبی داشته اند.

وی بیان کرد: به همین خاطر در اکثر جلسات مهم از ریاست پارک‌ فناوری دعوت می شود تا نظرات تخصصی را بیان کند و معتقدم که بسیاری از مشکلات این استان راه حل‌های علمی دارد.

استاندار تاکید کرد: امسال و با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری، یک تکلیف و امر واجب بر عهده استانداری و دستگاههای دولتی است تا همه دستگاه های اجرایی، دانش بنیان ها، دانشگاه‌ها، فعالین اقتصادی، دارندگان کسب و کار و کارآفرینان استان از ظرفیت های مختلف پارک علم و فناوری استفاده کنند.

وی تاکید کرد: پارک علم و فناوری به عنوان جلوه و مصداق بارز فناوری و دانش استان سیستان و بلوچستان و یک ظرفیت قابل اتکا و اعتماد محسوب می شود و امسال این هنر مدیران دستگاه های اجرایی و اقتصادی است که از این توانمندی استفاده کنند.

مدرس خیابانی افزود: امروز بزرگترین مشکل سیستان و بلوچستان بیکاری است و بخش مهمی از معضلات در حوزه قاچاق سوخت، موادمخدر و ناامنی ها منشأ در بیکاری جوانان دارد که پارک علم و فناوری می‌تواند بیش از گذشته و سال‌های قبل نقش‌آفرین باشد و بخشی از مشکلات تولید و بیکاری جوانان را برطرف نماید تا بتوانیم امسال استان توسعه یافته و پیشرفته تر داشته باشیم و بنده نیز به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان همه تلاش خود را می کنم تا ظرفیت‌های فعلی پارک گسترش یابد و هم فضاهای موجود در سطح استان تکثیر شود.

انتهای پیام
captcha