تأثیر مطالعه بر منظومه فکری زوجین و کاهش آسیب‌های خانواده
کد خبر: 4094588
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۹
حجت‌الاسلام والمسلمین تراشیون مطرح کرد

تأثیر مطالعه بر منظومه فکری زوجین و کاهش آسیب‌های خانواده

سخنران حرم بانوی کرامت با اشاره به اینکه نظام خانواده باید براساس یک منظومه فکری درست پیش برود، گفت: نابلدی و عدم یادگیری صحیح اصول زندگی از دیگر آسیب‌های جدی در نظام خانواده است و عده‌ای حتی یک صفحه مطالعه در خصوص مباحث خانواده ندارند و فکر می‌کنند علم برخورد با همسر خود را دارند.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدعلیرضا تراشیون، سخنران حرم بانوی کرامتبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدعلیرضا تراشیون، سخنران حرم بانوی کرامت، شب گذشته، چهارم آبان‌ماه در ادامه سلسله مباحث خانواده در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت با اشاره به اینکه یکی از مقدس‌ترین اجتماعات بشری، خانواده است و قدمتی در طول تاریخ دارد که خاستگاه رشد و تعالی انسان‌ها است، اظهار کرد: شیطان نسبت به نهاد خانواده بسیار فعال است و شیطان‌صفتان که افکار انحرافی دارند تلاش می‌کنند نظام خانواده را نابود کنند.

وی ادامه داد: هر کس کاری در راستای تقویت نظام خانواده داشته باشد قطعا در حال عبادت است و باعث می‌شود انسان در قیامت سربلند باشد؛ بزرگترین مدافع و حامی خانواده در تاریخ عالم هستی نبی گرامی اسلام بودند که تمام قد از تشکیل خانواده و حفظ نظام خانواده دفاع کرده‌اند.

سخنران حرم بانوی کرامت با اشاره به اینکه خانواده باید منشأ رویش بندگان خدا باشد به همین خاطر باید توجه داشته باشیم چه چیزهایی باعث قوام خانواده می‌شود، افزود: زوجین باید در طول زندگی مشترک نسبت به یکدیگر متعهد و به همدیگر اعتماد کامل داشته باشند.

تراشیون اظهار کرد: محیط خانه و خانواده را نباید کم‌اهمیت دانست و آن را به بازی گرفت بلکه نظام خانواده باید براساس یک منظومه فکری درست پیش برود.

کارشناس مذهبی آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: هر یک از زوجین باید طرف مقابل خود را به‌گونه‌ای مشاهده کند که تنها مرگ می‌تواند بین آن‌ها فاصله بیندازد.

وی با اشاره به اینکه اگر زن و شوهر حتی مشکلاتی باهم داشته باشند به راحتی مجوز جدا شدن از همدیگر را ندارند، بیان کرد: اهل بیت(ع) هیچ‌گاه به زوجی توصیه طلاق نمی‌کردند و منظومه فکری دین اسلام نیز هیچ‌گاه موافق طلاق نیست.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: اولین آسیبی که امروز به زندگی‌ها وارد می‌شود بی‌مبالات بودن است و زوجین به جای صحبت با همدیگر زبان به فحاشی و توهین باز می‌کنند.

وی با بیان اینکه اگر خطایی از کسی سر بزند باید عذرخواهی کند، چراکه این عذرخواهی باعث رشد انسان خواهد شد، ادامه داد: نابلدی و عدم یادگیری صحیح اصول زندگی از دیگر آسیب‌های جدی در نظام خانواده است و عده‌ای حتی یک صفحه مطالعه در خصوص مباحث خانواده ندارند و فکر می‌کنند علم برخورد با همسر خود را دارند.

استاد حوزه علمیه یادآور شد: پیچیده‌ترین روابط انسانی در دنیا در میان زن و شوهر است به همین خاطر اگر مطالعه صورت نگیرد آسیب جدی به نظام خانواده وارد خواهد شد.

وی افزود: اختلافات خانوادگی در سایه آموزش‌های صحیح کاهش پیدا می‌کند، چراکه حدود هزار روایت در حوزه مباحث خانواده وجود دارد که نشان‌دهنده اهمیت موضوع است.

سخنران حرم بانوی کرامت با اشاره به اینکه منشأ بسیاری از طلاق‌ها بی‌مبالاتی زوجین و عدم یادگیری مهارت‌های درست توسط زوجین است، اظهار کرد: به دانش‌آموزان مسائل ریاضی یاد می‌دهند، اما هیچ‌گاه در مدارس نحوه کنترل هیجان، خشم، رفتار مؤدبانه در اجتماع  و خانواده را یاد نمی‌دهند.

تراشیون یادآور شد: زنان به جای اینکه ذهن خود را درگیر موضوعات کوچک و بی‌نتیجه کنند باید به فکر تربیت درست فرزندان خود باشند؛ والدین باید برای دختران و پسران خود قبل از ازدواج کتاب‌های مهارت‌های همسرداری بخرند نه اینکه دائما به فکر خرید موبایل و… باشند.

تراشیون بیان کرد: بستر‌سازی برای رشد جوانان مکتب تشیع بسیار ارزشمند است به همین خاطر شیطان‌صفتان به‌دنبال متزلزل کردن نظام خانواده هستند.

انتهای پیام
captcha