کد خبر: 4108950
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۱
نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌ و بلوچستان:

هرگونه ناامنی، سرعت و شتاب توسعه سیستان و بلوچستان را کم می‌کند

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: هرگونه نا امنی سرعت و شتاب توسعه این استان را کم می‌کند و فاصله ما با استان‌های دیگر بیشتر از قبل خواهد شد.

آیت‌الله محامی امام‌جمعه زاهدانبه گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، به نقل از روابط عمومی نماینده ولی فقیه در استان، آیت‌الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام‌جمعه زاهدان، اول دی در نشست با اساتید و اعضای هیئت علمی مراکز دانشگاهی شهرستان ایرانشهر اظهار کرد: وضعیت توسعه سیستان و بلوچستان نسبت به گذشته قابل مقایسه نیست زیرا محرومیت تاریخی داشتیم، بقیه استان‌ها هم در حال پیشرفت هستند و همه باید برای عمران و آبادانی منطقه خود تلاش کنیم و توجه داشته باشیم که هرگونه نا امنی توسعه استان را کُند می‌کند.

امام‌جمعه زاهدان ادامه داد: ناامنی‌های پیش آمده در سیستان و بلوچستان سبب شده تا تعدادی از پیمانکاران و سرمایه‌گذاران حاضر به سرمایه‌گذاری در استان نباشند و حتی طبق گزارش‌های ارائه شده از سوی برخی مسئولان پروژه‌هایی وجود دارد که سرمایه‌گذار از قبل قرارداد بسته اما حالا با وجود شرایط کنونی حاضر به پرداخت جریمه چند صد میلیونی و فسخ قرارداد خود است و این به ضرر مردم منطقه ما هست.

آیت‌الله محامی ادامه داد: باید با مدیریتی درست و هوشمند جهت آموزش و تربیت دانشجویان فرهیخته در رشته‌های مختلف و کاربردی برنامه‌ریزی شود، اگر دانشگاه بخواهد به خوبی نقش خود را ایفا کند، بخش زیادی به خود دانشگاه بر می‌گردد تا بتواند دانشجویان فرهیخته تربیت کند زیرا افراد دارای مدرک زیاد داریم اما توانمند نبوده و نمی‌توانند در جامعه نقش‌آفرینی کنند هر چند که عوامل مختلف در این جهت تأثیرگذار است و باید با مدیریتی درست و هوشمند جهت آموزش و تربیت دانشجویان در رشته‌های مختلف و کاربردی برنامه‌ریزی شود.

نگاه استاد به دانشجو، مثل نگاه پدر به فرزند باشد

وی در ادامه افزود: استاد در فکر و شخصیت دانشجوی خود تأثیرگذار خواهد بود و این تأثیرگذاری فراگیر و عمیق و غیر مستقیم است، اساتید می‌توانند آینده‌ساز باشند با این شرط که نگاه استاد به دانشجو مثل نگاه پدر به فرزند باشد؛ باید همان مسئولیتی که نسبت به فرزند خود احساس می‌کنید را در خصوص شاگرد ایفا کنید و اگر استاد این نگاه را به شاگرد داشت، شاگرد هم نسبت به استاد دلدادگی خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: اگر استاد بخواهد از وجود خود برای شاگرد خرج کند باید سرمایه‌ای داشته باشد؛ برای تربیت شاگرد ابتدا نیازمند رشد و تعالی و کمال خودش است.

برای به نتیجه رسیدن مطالبات، باید روی مشکلات تمرکز داشته باشید

آیت‌الله محامی در پاسخ به مطالبات اساتید و اعضای هیئت علمی عنوان کرد: برای اینکه مطالبات ما به نتیجه مطلوب برسد باید ابتدا دسته‌بندی و سپس روی چند مشکل عمده متمرکز شویم و مطالبه‌گری کنیم تا حق خود را بگیریم و به تدریج مشکلات بعدی را پیگیری و حل کنیم، جامعه دانشگاهی استان می‌توانند این نشست‌های مشورتی را داشته و مشکلات شهرستان را دسته‌بندی کرده و ما هم با این شبکه مطالبه‌گری همراه شویم.

وی در پاسخ به درخواست یکی از اساتید مبنی بر واگذاری فرماندهی استان به فرماندهان قوی بومی، افزود: باید توجه داشته باشید در حال حاضر بحث مسئولان بومی و غیر بومی نیست؛ ما همه مدل و همه رقم را تجربه کردیم، زمینه برای فعالیت بومی و غیر بومی فراهم بوده است.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: من در عزل و نصب مدیران دخالت نکرده و تنها به بیان معیارهای انتخاب می‌پردازم و در جلسه با رئیس جمهور هم در خصوص ابقا و انتخاب مدیران ضعیف از حیث مدیریتی و نفسانی در استان صحبت کردم. مسئولان باید در مقام عمل وفاداری و شایستگی خود را نشان دهند.

وقتی نیروی انقلابی تربیت کنید، خود دولت او را پیدا کرده و جذب می‌کند

آیت‌الله محامی افزود: سال‌های اول حضور بنده در استان و در جلسه مسجد مکی سه نیاز مطرح کردند ابتدا گزینش و جذب نیروهای اهل سنت که شفاف دو طرف قضیه را روشن کردم از این جهت که وقتی شما نیروی همراه با گفتمان انقلاب و کارگزار نظام تربیت کنید لازم نیست دنبال جذب آن باشید، خود دولت او را پیدا کرده و به کار می‌گیرد اما وقتی کسی دل در گرو جای دیگر و احیاناً دستش در جیب دیگری است هیچ نظامی آن را به کار نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در گفت‌وگو با رئیس مجلس نیز عنوان کردیم که از نیروهای دلداده نظام از طیف اهل سنت در سطوح بالای مدیریتی استفاده شود و در این جهت نکته مهم این است که خودمان زمینه رشد نیروهای بومی را فراهم کنیم.
انتهای پیام
captcha