
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فضای مجازی سراج سیستانوبلوچستان،
یوسف برادرانمهر، مسئول واحد
هوش مصنوعی سازمان فضای مجازی سراج در سیستانوبلوچستان اظهار کرد: بهمناسبت چهاردهمین
انتخابات ریاست جمهوری و با هدف مشارکت حداکثری در انتخابات، مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در سیستانوبلوچستان اقدام به برگزاری جشنواره تولید محتوا با هوش مصنوعی کرد.
وی افزود: در طول یک هفته برگزاری این جشنواره، استقبال خوبی از آن به عمل آمد و ۳۹۰ اثر از ۱۶ استان کشور که با استفاده از موتورهای هوش مصنوعی از جمله دالای، کریا و میدجرنی تولید شده بود به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
دبیر جشنواره تولید محتوا با هوش مصنوعی برای محتوای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در پایان این جشنواره داوران هشت اثر برتر را معرفی کردند که توسط فائزه طالبزاده از زاهدان، مهدیه رجایی از تهران، فاطمه صادقی، از زاهدان، زهرا شریفی از شهریار)، ابوالفضل جعفرپور از ارومیه، لیدا طالبزاده از زاهدان، مهدیه تقیپور از گرگان، نرگس خواجویبجستانی از کنارک تولید شده بود.
برادرانمهر گفت: جشنواره تولیدمحتوای انتخابات ریاست جمهوری با هوش مصنوعی اولین جشنواره به این مناسبت بود که بُعد کشوری پیدا کرد و با استقبال خوبی از برخی استانهای کشور روبه رو شد.
انتهای پیام