کد خبر: 4235396
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
استاندار سیستان‌و‌بلوچستان:

آموزش و پرورش باورهای اعتقادی دانش‌آموزان را تقویت کند

محمد کرمی گفت: آموزش و پرورش دستگاهی فرهنگ‌ساز و انسان‌ساز است و بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات فرهنگی و اجتماعی سطح جامعه در دستگاه تعلیم و تربیت حل و فصل می‌شود و باید نگاه توحیدی دانش آموزان و توجه به قرآن، نماز، فرایض دینی و باورهای اعتقادی را تقویت کند.

محمدکرمی استاندارسیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمد کرمی، استاندار سیستان‌و‌بلوچستان روز گذشته، 17شهریور در گردهمایی و کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران و رؤسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان، آموزش و پرورش را اولویت اول جامعه مطرح کرد و گفت: همه شرایط و امکانات در راستای بازگشایی مدارس باید به کمک آموزش و پرورش آمده تا با بهترین حالت سال تحصیلی جدید آغاز و دانش آموزان با شور و نشاط در کلاس‌های درس حاضر شوند.
 
وی افزود: آموزش و پرورش اولویت اول جامعه بوده و خواهد بود و هزینه در آموزش و پرورش در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است؛ به همین دلیل همه حوزه‌ها و بخش‌ها به‌ویژه فرمانداران و بخشداران موظف به همراهی و همکاری با دستگاه تعلیم و تربیت هستند.
 
استاندار سیستان‌و‌بلوچستان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در راستای تحقق اهداف پروژه مهر و بازگشایی مطلوب مدارس بیان کرد: هماهنگی، همراهی، تعامل و مشارکت دستگاه‌های ذیربط و همسو با آموزش و پرورش در این مسیر بسیار حائز اهمیت است، جوانان، نوجوانان و کودکان سرشار از انرژی هستند، مدیران ادارات آموزش و پرورش مسئول تمام قد سرنوشت و آینده دانش آموزان حوزه کاری خود هستند و باید با اشراف کامل به همه بخش‌ها و حضور میدانی در مدارس در صدد ایجاد فضایی آرام و همراه با شور و شعف برای دانش آموزان باشند.
 
کرمی خطاب به رؤسای ادارات آموزش و پرورش تصریح کرد: با جدیت به‌دنبال توانمندسازی معلمان و دانش آموز باشید، چرا که آموزش و پرورش دستگاهی فرهنگ‌ساز و انسان‌ساز است و بسیاری از ناهنجاری‌ها و مشکلات فرهنگی و اجتماعی سطح جامعه در دستگاه تعلیم و تربیت حل و فصل می‌شود، نگاه توحیدی دانش آموزان و توجه به قرآن، نماز، فرایض دینی و باورهای اعتقادی را تقویت کنید، بدانید که تدبر در قرآن، اندیشیدن در آن و بررسی جهان هستی و محیط پیرامون زندگی برای همگان نوعی خداشناسی و خودشناسی را به‌دنبال دارد.
 
استاندار سیستان‌و‌بلوچستان اظهار کرد: زمینه تحرک فکری و بارش فکری دانش آموزان را فراهم کنید، به آن‌ها فرصت ایده پردازی دهید تا ایده‌های آنان تبدیل به محصول شود، در بین دانش آموزان علاوه بر آموزش علوم انسانی مهارت آموزی و کارآفرینی را با جدیت دنبال کنید، معلمان و دستگاه تعلیم و تربیت باید با تلاش شبانه‌روزی و دلسوزی در مسیر کشف و پرورش استعدادهای فرزندان جامعه باشند، با تمام وجود به کارشان عشق بورزند و در همه احوالات خدا را ناظر و حاضر بر اعمال بدانند، به ویژه در حوزه انسان سازی که امری مقدس و والاست.
انتهای پیام
captcha