
به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان،
آیتالله مصطفی محامی، امام جمعه زاهدان، شامگاه سهشنبه، 27 شهریورماه، در بازدید از کمیسیونهای پنجگانه همایش بینالمللی وحدت و مقاومت، بر لزوم تلاش برای گسترش بیداری اسلامی و استفاده درست از رنگین کمان طوایف، قبایل و مذاهب در ایران اسلامی تأکید کرد.
وی مطرح کرد: به برکت ولادت پیامبر گرامی اسلام(ص) و در شرایط فعلی سلسله نشستها و گفتمانهایی شروع شده اما این نشستها باید بهصورت مستمر ادامه داشته و آغازی برای ارتباطگیری و هم فکری افراد باشد، یکی از محورهای مهمی که در خصوص آن صحبتهای زیادی انجام شده اما در مقام عمل کمتر به آن پرداخته شده جایگاه زن مسلمان است و باید توجه داشت که در این عرصه جای کار وجود دارد و باید ابتدا شخصیت زن مسلمان از دیدگاه اسلام مشخص و سپس وظایف آن تبیین و ابزار و زمینههایی لازم فراهم شود.
امام جمعه زاهدان افزود: متأسفانه در جامعه اسلامی نگاه به زن دچار افراط و تفریط است در حالی که درست نیست و باید حد میانه مشخص باشد، یکی از کارهای پیامبر آوردن یک فکر جدید و دنبال کردن یک حقیقت بود و تهدیدها و تطمیعها در عملکرد میانبر بی اثر بود و منجر به شکلگیری جنگ احزاب و هم قسم شدن همه مخالفان بود و این نمونه در تاریخ اسلام همواره اتفاق افتاده و یکی از نمونهها
دفاع مقدس بود که قدرتهای غربی، شرقی، کشورهای غیر اسلامی و کشورهای به ظاهر اسلامی دست به یکی کردند اما خداوند کشور ما را مورد لطف قرار داد و دشمن راه به جایی نبرد و در حال حاضر نیز کشورهای مختلف در برابر
فلسطین هم قسم شدند و امیدواریم خداوند در این جنگ مسلمانان و مقاومت اسلامی را پیروز قرار دهد و ما به این مسئله ایمان داریم.
آیتالله محامی تصریح کرد: باید فکر و فرهنگ
انقلاب اسلامی را دنبال کنیم انقلابی که شعارش نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی بود و دشمن از همین مسئله هراس دارد، باید برای گسترش بیداری اسلامی تلاش کنیم و هر کس در این راه کاری از او بر میآید باید وظیفه خود را انجام دهد، ایران اسلامی از رنگین کمان طوایف، قبایل و مذاهب برخوردار است و باید از این فرصت درست استفاده کنیم چرا که مردم ایران از همه اقوام، مذاهب و طوایف وفاداری خود به نظام اسلامی را نشان دادهاند.
انتهای پیام