کد خبر: 4239034
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
معاون‌ استاندار لرستان:

تلاش جهادی در مدیریت شهری باعث انسجام اجتماعی می‌شود

رضا شریفی گفت: پارلمان و مدیریت شهری می‌تواند در افزایش انسجام اجتماعی کمک کند و باید تأثیرگذارتر و با کنشگری حال خوب مردم را افزایش دهید.

رضا شریفی معاون استاندارسیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی استانداری،‌ رضا شریفی، معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان‌وبلوچستان، شامگاه، ششم مهرماه، در نشست با تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری زاهدان اظهار کرد: اگر حال مردم خوب باشد آستانه تحمل و تاب آوری اجتماعی‌شان افزایش پیدا می‌کند.
 
وی بیان کرد: پارلمان و مدیریت شهری می‌تواند در افزایش انسجام اجتماعی کمک کند و باید تأثیرگذارتر و با کنشگری حال خوب مردم را افزایش دهید، ترافیک در زاهدان در حال تبدیل شدن به بحران اجتماعی است و این امر باعث نارضایتی اجتماعی می‌شود، اهمیت کارها و طرح‌های شهرداری و مدیریت شهری به‌طور مستقیم بر نارضایتی و رضایت‌مندی شهروندان اثر می‌گذارد.
 
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان‌وبلوچستان با تأکید بر اینکه نظام و منظومه مسائل و حل مسائل استان تبیین و احصاء شده است، اظهار کرد: کارها و طرح‌های بزرگی در این دوره شروع شده و جنس کار و معدلی که در سه سال گذشته انجام شده قابل قیاس با چند دهه گذشته نیست، باید با تلاش جهادی، بخشی از عقب‌ماندگی‌های تاریخی را جبران کنیم، در المان‌های شهری، فضای سبز، حوزه‌های مختلف مدیریت شهری و تاریخی عقب‌ماندگی داریم.
 
شریفی با اشاره به کاهش زمان پرداخت معوقات و مزایای کارگران شهرداری نسبت به سال‌های گذشته، افزود: برخی مدیران شهری کنشگری خوبی دارند و لازم است این موضوع در حوزه شورا و شهرداری همه گیر شود، انسجام اجتماعی استان سیستان‌بلوچستان را باید به‌عنوان چهره واقعی این منطقه به پایتخت منتقل کنیم تا انگاره پرتکرار اختلاف شیعه و سنی در تهران برطرف و رفع شود.
 
وی در ادامه گفت: معدل تاب‌آوری اجتماعی و متغیر رضایت عمومی، اعتماد مردم و لایه‌های اجتماعی به هیات حاکمیت در سیستان‌وبلوچستان رو به رشد است، اجماع و انسجام خوبی در استان داریم و باید نسبت به تولید انسجام اجتماعی بیشتر به همدیگر کمک کنیم، مردم باید به اموال عمومی از اتوبوس‌های شهری تا پارک‌ها احساس تعلق کنند و این امر بدون انسجام اجتماعی لایه‌های مختلف جامعه اعم از سران طوایف، ریش‌سفیدان، معتمدان و اصحاب تریبون محقق نمی‌شود.
 
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان‌وبلوچستان با بیان اینکه باید در طرح‌های عمرانی هم کیفیت و هم سرعت حفظ شود، اظهار کرد: در بحث استفاده از ظرفیت رسانه، کنشگری در فضای مجازی و اغنا ضعیف عمل کرده‌ایم، باید برای توسعه سیستان‌و‌بلوچستان ید واحد باشیم و استان را با هم بسازیم، این استان با توجه به نیروی متخصص نسبت به استان‌های همجوار به‌دلیل ضعف در کار تیمی، عقب ماندگی دارد و باید کار تیمی را در جهت رشد، توسعه و آبادانی این منطق تقویت کنیم.
انتهای پیام
captcha