کد خبر: 4244323
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان خبر داد:

افزایش سرانه فضاهای آموزشی در سیستان‌وبلوچستان

میثم لک‌زایی گفت: تعداد ۲۸۳ پروژه در قالب ۱۴۴۹ کلاس درس، با زیربنای ۲۵۰ هزار و ۱۵۳ مترمربع در راستای تحقق عدالت آموزشی، نویدبخش آینده‌ای روشن برای دانش‌آموزان استان بوده، که در حال اجراست.

مدرسهبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان،‌به نقل از روابط عمومی نوسازی و تجهیز مدارس استان، میثم لک‌زایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان، اظهار کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس استان با هدف ارتقای عدالت آموزشی سه تفاهم‌نامه مهم با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز برای ساخت و تکمیل مدارس شبانه‌روزی در شهرستان‌های سرباز، راسک و دلگان به امضا رساند.
 
وی بیان کرد: این پروژه‌ها گامی استوار در راستای بهبود زیرساخت‌های آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان در مناطق محروم استان و پیشرفتی بی‌سابقه در راستای توسعه پایدار استان محسوب می‌شود، پروژه تکمیل هنرستان شبانه‌روزی کشاورزی در حاجی‌آباد شهرستان سرباز با مشارکت خیر نیک‌اندیش آقای منصور شاکری فرد و به همت اداره‌کل نوسازی مدارس آغاز شد.
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان با تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: این هنرستان برای آموزش‌های مهارتی و کشاورزی طراحی شده و به دلیل امکانات شبانه‌روزی پذیرای دانش‌آموزان از روستاهای دوردست نیز خواهد بود که نقش بسزایی در آماده‌سازی جوانان برای حضور مؤثر در جامعه و بازار کار ایفا خواهد کرد.
 
وی با اشاره بر تفاهم‌نامه احداث مدرسه شبانه‌روزی پسرانه در روستای پیشین در شهرستان راسک، تصریح کرد: تفاهم‌نامه احداث مدرسه شبانه‌روزی پسرانه با مشارکت خیر بومی گرانقدر حاج اسلم بندوز  با زیربنای ۱۱۴۵ متر مربع شامل فضاهای آموزشی و خوابگاهی منعقد شد، این مدرسه فرصتی نوین برای ادامه تحصیل و پرورش نسل‌های آینده در منطقه محروم راسک ایجاد می‌کند.
 
لک‌زایی به سومین پروژه مهم احداث خوابگاه جدید در مدرسه امام جعفر صادق(ع) در شهرستان دلگان بخش چاه‌هاشم اشاره و اعلام کرد: این خوابگاه با زیربنای ۱۸۰ متر مربع و با هدف اسکان دانش‌آموزان مناطق دوردست، کاهش مشکلات رفت‌وآمد و بهبود تمرکز دانش‌آموزان طراحی شده است.
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان همچنین از تکمیل و بهره‌برداری ۳۴۳ پروژه آموزشی در قالب ۱۴۶۰ کلاس درس، از مهرماه ۱۴۰۲ تا مهرماه ۱۴۰۳ به همت اداره‌کل نوسازی مدارس استان و مشارکت خیرین خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با زیربنای ۱۴۱ هزار و ۸۴۵ متر مربع، تنها بخشی از تلاش‌های عظیمی است که برای افزایش سرانه فضای آموزشی در سیستان‌وبلوچستان انجام گرفته است، حمایت‌های بی‌دریغ خیرین نیکوکار در کنار منابع دولتی، موجب شد تا این زیرساخت‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار دانش‌آموزان عزیز این خطه قرار گیرد.
 
لک‌زایی گفت: تعداد ۲۸۳ پروژه دیگر در قالب ۱۴۴۹ کلاس درس، با زیربنای ۲۵۰ هزار و ۱۵۳ متر مربع در راستای تحقق عدالت آموزشی، نویدبخش آینده‌ای روشن برای دانش‌آموزان استان، به‌ویژه در مناطق محروم در حال اجرا است.
انتهای پیام
captcha