
به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان به نقل از روابط عمومی
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان،
حجتالاسلام علی مصباحیزدی، فرزند
علامه مصباح یزدی، استاد حوزه و دانشگاه و دانشیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، روز دوشنبه،10دیماه، در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: اساتید دانشگاه باید عناصر و مؤلفههای مقاومت را در بین دانشجویان و در پی آن افراد جامعه ترویج دهند تا نهادینه شود و زمینه اقتدار بیش از پیش کشور را به ارمغان آورد.
وی با بیان اینکه مقاومت ملت ایران سرآمد و الگو برای تمام ملتهاست، تصریح کرد: اعتقاد به خداوند اولین عنصر در مقاومت مردم
فلسطین است و به نوعی الهام گرفته از ملت ایران است،
جبهه مقاومت علاوه بر ایمان به خداوند، ایمان به حیات جاودان را نیز بهعنوان عنصر دوم اعتقاد دارند.
حجتالاسلام مصباحیزدی در بخش دیگری از سخنانش افزود: اگر ما در محیط دانشگاه بهخاطر انجام وظیفه الهی کار علمی انجام دهیم و تمام توان را در تربیت دانشجویان بکار بگیریم، خداوند نیز مشکلات ما را حل خواهد کرد و زمینه پیشرفت ما را فراهم خواهد ساخت.
محمد حسن محمدی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست اظهار کرد: اندیشه آیتالله مصباحیزدی بهعنوان ره توشه برای اساتید ما خواهد بود و باید از سیره ایشان در تربیت دانشجویان استفاده کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین مهران، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز ضمن گرامیداشت ۹ دی، چهارمین سالگرد رحلت علامه مصباحیزدی و پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها، اظهار کرد: علامه مصباحیزدی بهعنوان فردی با علم بالا و ولایتمدار بود و در مقابل دشمنان بهخوبی ایستادگی میکرد.
انتهای پیام