
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل
انتقال خون سیستانوبلوچستان،
ابوالحسن صفدری، مدیرکل انتقال خون استان، امروز شنبه، 15 دیماه، در دیدار با مولوی حسینزهی امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش در مورد اشاعه فرهنگ
اهدای خون و ورود علما و معتمدین استان و شهرستان خاش و ائمه جمعه جهت تبیین فرهنگ اهدای خون در میان مردم گفتوگو کرد.
صفدری اظهار کرد: بیشک سخنرانیهای ائمه جمعه و جماعت از تریبونهای مساجد و نفوذ معتمدان کمک بسزایی در مورد فرهنگسازی اهدای خون در استان سیستانوبلوچستان خواهد کرد، با تلاشهای شبانهروزی و کمک خیران، پایگاه انتقال خون شهرستان خاش بازسازی شده و در کل هفته آماده خدمترسانی به مراجعان برای تأمین خون مورد نیاز بیماران این شهرستان است.
وی افزود: شهرستان خاش با داشتن ۲۰۲ بیمار تالاسمی ماژور روزانه به ۴۰ واحد خون نیاز دارد و تأمین آن با کمک مردم خون گرم این شهرستان امکانپذیر است و اگر مردم این شهرستان از فواید و مزایای اهدای خون آگاه شوند قطعاً در این کار خیر و انسان دوستانه شریک خواهند شد.
مولوی حسینزهی، امام جمعه اهل سنت خاش نیز گفت: یقیناً علما و روحانیون دارای تریبون میتوانند در آگاهی و آشنایی مردم با این امر خداپسندانه کمک بسیاری کنند و وظیفه خود میدانم با سایر ائمه جمعه خاش نیز این موضوع را مطرح تا در تأمین خون این شهرستان و تبیین فرهنگ اهدای خون میان مردم همکاری لازم و کافی را داشته باشند.
انتهای پیام