کد خبر: 4258109
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
پس از ۳۵ سال

شیرخوارگاه سیستان‌وبلوچستان تکمیل می‌شود

مدیرکل بهزیستی سیستان‌وبلوچستان از اخذ اعتبار برای تکمیل تنها شیرخوارگاه استان پس از ۳۵ سال خبر داد.

شیرخوارگاهبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بهزیستی سیستان‌وبلوچستان، عباسعلی اویسی، مدیرکل بهزیستی استان، با بیان اینکه تنها شیرخوارگاه سیستان‌وبلوچستان در زاهدان جود دارد، اظهار کرد: طرح شیرخوارگاه جزو طرح‌های ملی بوده که بیش از ۳۵ سال قبل تحویل سازمان بهزیستی شده است، اما متأسفانه نیمه تمام رها شد.
 
وی تصریح کرد: در بخش‌هایی که از نظر ساختمانی تمام شده و امکان استفاده وجود دارد، در حال حاضر شیرخوارگاه در حال خدمت‌رسانی و مستقر است و اکنون نیز در حال پیگیری هستیم تا بخش‌هایی که به‌صورت نیمه تمام رها شده  را در سر فصل اعتباری این طرح، اعتبارات تملکی برای تکمیل این ساختمان و در مسیر خدمت قرار دادن آن، اخذ کنیم.
 
مدیرکل بهزیستی سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: قطعاً با تکمیل این طرح می‌توان خدمات استاندارد و بهتری را برای جامعه هدف بهزیستی سیستان‌وبلوچستان به‌ویژه شیرخواران فراهم کرد و امیدواریم هرچه زودتر این ظرفیت را در اختیار داشته باشیم.
انتهای پیام
captcha