کد خبر: 4258801
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
فردا

بخشی از بزرگراه زابل ـ زاهدان با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

در مراسمی با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور بخشی از پروژه بزرگراه زابل ـ زاهدان فردا 20 دی‌ماه افتتاح شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

بزرگراهبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان‌وبلوچستان، بزرگراه زابل ـ زاهدان به طول ۲۰۰ کیلومتر طراحی شده که برای تکمیل آن ۲۵ هزار میلیارد ریال (۲.۵ همت) اعتبار پیش‌بینی شده است، که فردا پنج‌شنبه، 20 دی‌ماه با حضور رئیس‌جمهور بخشی از آن به بهره‌برداری خواهد رسید، با بهره‌برداری از این پروژه، بخشی از کریدور شمال ـ جنوب تکمیل شده و فاز دوم به‌سمت چابهار آغاز می‌شود.

یادآور می‌شود، تاکنون احداث و تکمیل ۲۳ کیلومتر از این مسیر طی مدت چهار ماه با ساخت ۳۱۰ دهنه پل بزرگ و کوچک اجرایی شده است، کاهش تلفات جاده‌ای، تسریع توسعه استان سیستان‌وبلوچستان و ایجاد آرامش و امید در منطقه از جمله اهداف ساخت این آزادراه است، انجام هفت میلیون مترمکعب خاک‌برداری، ۷۰۰ هزار تن آسفالت و عبور از چالش‌های سخت اقلیمی، از جمله ویژگی‌های ساخت این بزرگراه است.

انتهای پیام
captcha