کد خبر: 4258986
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
وزیر آموزش و پرورش:

سرانه فضای آموزشی سیستان‌ و بلوچستان ارتقا می‌یابد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سیستان‌وبلوچستان از مشکل کمبود فضای آموزشی رنج می‌برد گفت: تمام مدارس سنگی و کانکسی در حال حذف شدن هستند و تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی صحیح، سرانه فضای آموزشی استان و به تبع آن مناطق و شهرستان‌ها را در یک برنامه هدفدار و منسجم ارتقا بخشیم.

وزیر آموزش و پرورشبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، روز پنج‌شنبه، 20 دی‌ماه، در جلسه شورای اداری ایرانشهر با اشاره به فضیلت ماه رجب، آرامش انسان را در عبودیت او دانست و این ماه را مقدمه‌ای برای ورود به ماه ضیافت الهی ذکر کرد.

وی با بیان اینکه شهرستان ایرانشهر مرکز فرهنگی، معنوی و نماد وفاق و همدلی و متبرک به حضور رهبر معظم انقلاب است، به اهمیت تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: توسعه هر جامعه‌ای در گرو سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش است که با عشق و علاقه در تلاش هستیم گرهی از گره‌های موجود و مشکلات این منطقه باز و حل شود، سیستان‌وبلوچستان از مشکل کمبود فضای آموزشی رنج می‌برد، تمام مدارس سنگی و کانکسی در حال حذف شدن هستند و تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی صحیح، سرانه فضای آموزشی استان و به تبع آن مناطق و شهرستان‌ها را در یک برنامه هدفدار و منسجم ارتقا بخشیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: رئیس جمهور، سیستان‌وبلوچستان را ویژه دیده و می‌بیند؛ چراکه بیشترین دلبستگی و تعلق به کشور و کمترین میل به مهاجرت در این استان مشاهده می‌شود که این موضوع خود شاخصی بارز و متفاوت در بین استان‌های کشور است.

کاظمی اظهارکرد: اگرچه تلاش‌های زیادی در رفع مشکلات و کمبودها در آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان صورت گرفته، اما عقب ماندگی‌های مزمن و طولانی وجود دارد که کار را سخت و دشوار می‌کند بنابراین نیاز است در حل مشکلات باید اولویت بندی مد نظر قرار گیرد، اگر آموزش و پرورش مساله اول جامعه باشد و بیشترین سرمایه‌گذاری روی آن انجام شود، توسعه همه جانبه جامعه و کشور را به دنبال دارد؛ بدانید تمام کشورهای توسعه یافته تحول خود را از آموزش و پرورش شروع کرده‌اند.

کاظمی با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خوشبختانه امروز اولویت اول کشور آموزش و پرورش است؛ تاکنون بیش از ۱۴ جلسه رسمی بیش از ۲ ساعت با حضور شخص رئیس جمهور برگزار شده که نشان از اهمیت این دستگاه انسان ساز دارد، نقطه تحول و عطف در نظام جمهوری اسلامی، توجه جدی دولت و رئیس جمهور به آموزش و پرورش و محور نگاه رئیس جمهور به آموزش و پرورش توسعه عدالت در ۲ محور محرومیت زدایی در فضاهای آموزشی و کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی است.

وی اظهار کرد: می‌توانیم بدون اتکا به فضای آموزشی، تحولی در کیفیت آموزشی و پرورشی ایجاد کنیم؛ چرا که الگوی کیفیت بخشی متفاوت از الگوی ساخت و ساز است و نیاز به اعتبار و هزینه آنچنانی ندارد، تحول در نظام یاددهی یادگیری با توانمندسازی معلمان، به روش شدن دانش آنان، هوشمندسازی، تجهیز فضاها و تدبیر در نیاز سنجی صحیح رقم می‌خورد، آموزش و پرورش و دستگاه فرهنگ، کاری گسترده و فراگیر را دنبال می‌کنند؛ اهداف این دستگاه دیربازده است؛ اما بدانیم هر انسانی که در اختیار دستگاه تعلیم و تربیت قرار دارد پس از تحصیلات عمومی، یک سرمایه اجتماعی و فرهنگی به شمار می‌رود که باید به آن افتخار کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مسائل در مناطق حل می‌شوند و نقش حوزه ستادی، پشتیبانی از اقدامات و برنامه‌هاست؛ انتظار می‌رود همه مجموعه‌ها و دستگاه‌ها به کمک آموزش و پرورش آمده و در مسیر تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت همراهی کند.

بنابراین گزارش، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش به نمایندگی از رئیس جمهور و هیئت دولت امروز پنج‌شنبه، 20دی‌ماه، با هدف بررسی وضعیت شاخص‌های مختلف در شهرستان‌های قطب ایرانشهر وارد این شهرستان شده است.

در ادامه برنامه‌های سفر معاونان و نمایندگان وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در جلسه مدیران مدارس و شورای آموزش و پرورش شهرستان بمپور حضور یافت و به بررسی شاخص‌های مختلف موجود در بمپور به ویژه در حوزه آموزش و پرورش پرداخت.

همچنین معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش به نمایندگی از سوی وزیر آموزش و پرورش به شهرستان دلگان سفر و در جلسه شورای آموزش و پرورش و مدیران مدارس حضور یافت و به بررسی شاخص‌های مختلف موجود در دلگان بویژه در حوزه آموزش و پرورش پرداخت.

معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور نیز روز گذشته در جلسه شورای آموزش و پرورش، جلسه مدیران مدارس و بازدید از مدارس شهرستان لاشار حضور داشته است.

انتهای پیام
captcha