کد خبر: 4263459
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹

تقویت همکاری دانشگاه آزاد و حوزه علمیه در سیستان‌وبلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد سیستان‌وبلوچستان گفت: انجام تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه و حوزه علمیه می‌تواند به‌عنوان اقدامی مهم در راستای تقویت همکاری‌های علمی و فرهنگی بین این دو نهاد تلقی شود.

امضای تفاهم نامهبه گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، کامبیز نرماشیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز استان، امروز یک‌شنبه، 14 بهمن‌ماه، در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و حوزه علمیه، گفت: این تفاهم‌نامه همکاری می‌تواند به‌عنوان اقدامی مهم در راستای تقویت همکاری‌های علمی و فرهنگی بین این دو نهاد تلقی شود که مزایای اجتماعی، فرهنگی ارزشمند و مطلوبی برای جامعه به همراه دارد.

وی با اشاره به تقویت همکاری‌های علمی، توسعه برنامه‌های آموزشی و ترویج فرهنگ اسلامی در اجرای این تفاهم‌نامه مطرح کرد: تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه می‌تواند به تبادل اطلاعات و تجربیات علمی بین دانشگاه و حوزه علمیه کمک کرده و زمینه‌های مشترک تحقیقاتی را فراهم آورد. اجرای برنامه‌های آموزشی مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه در راستای اجرای این تفاهم‌نامه همکاری به ارتقای کیفیت آموزش در هر دو نهاد نیز کمک کرده و باعث آشنایی و آگاهی علمی دانشجویان و طلاب را با مباحث جدید و روز می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین نتایج اجرای دقیق و کامل بندها و مفاد این تفاهم‌نامه تربیت نسلی آگاه و متعهد است، افزود: برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مشترک می‌تواند به ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه کمک و منجر به تولید علم و پژوهش‌های کاربردی شود.

نرماشیری گفت: در راستای رسیدن به اهداف متعالی دانشگاه و حوزه علمیه در عرصه حل مسائل جامعه، اجرای این تفاهم‌نامه همکاری می‌تواند به شناسایی و حل مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه کمک کرده و به ارائه راهکارهای مناسب و کارآمد منجر شود.

انتهای پیام
captcha