کد خبر: 4264083
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان بیان کرد:

لزوم توجه به پرچم و حفظ ارزش‌های انقلاب در بین نسل نوجوان و جوان

حسن بروشکی با ابراز خرسندی از دلبستگی و حرکت در مسیر انقلابی بودن و انقلاب ماندن فرزندان ایران اسلامی، اظهار کرد: تقویت هویت ملی، توجه به پرچم و حفظ ارزش‌های نظام و انقلاب در بین نسل نوجوان و جوان یک اصل مهم خواهد بود.

بروشکی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان، حسن بروشکی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، امروز سه‌شنبه، ۱۶ بهمن‌ماه، در همایش دختران انقلاب، یاوران مقاومت و در جمع دانش‌آموزان مدارس شهر زابل، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: امروز ایران اسلامی در اوج اقتدار و افتخار و بر قله ایستاده و در همه معادلات جهانی و بین‌المللی تأثیرگذار است.

وی افزود: حضور و نقش‌آفرینی جوانان و نوجوانان و آحاد مردم در عرصه‌های مختلف، یکی از مهم‌ترین علل و عوامل توسعه و آبادانی در برهه‌های مختلف است که می‌توان از آن به‌عنوان یک ظرفیت بی‌نظیر و ماندنی یاد کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان ادامه داد: آنچه امروز بیش از پیش در بین قشر نوجوان و جوان به چشم می‌خورد، دلبستگی آنان به نظام و انقلاب و حرکت در مسیر انقلابی بودن و انقلابی ماندن است که این خود افتخاری بس عظیم به‌شمار می‌رود.

بروشکی گفت: امروز آحاد مردم پای‌ کار نظام و انقلاب خود هستند و به تبع آن قشر تحصیل کرده نوجوان و جوان نیز همگام با دیگر اقشار در این مسیر گام برداشته و در مقاطع مختلف و لحظات حساس، هوشیار و بیدار در عرصه و صحنه بوده و خواهند بود.

وی، تقویت روحیه انقلابی‌گری، داشتن انگیزه انقلابی و پافشاری بر حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی را از مهم‌ترین وظایف دانش‌آموزان و فرزندان ایران اسلامی برشمرد و تصریح کرد: انتقال ارزش‌های اسلامی و ایرانی و مبانی انقلاب و نظام به نسل کنونی و کودکان که در حقیقت حافظان این مسیر هستند، لازم و ضروری است. خوشبختانه در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی حاصل شده که باید دست به دست و سینه به سینه منتقل و ماندگار شود.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان با تأکید بر تقویت هویت ملی، توجه به پرچم و حفظ و تقویت ارزش‌های نظام و انقلاب در بین نسل نوجوان و جوان، خاطرنشان کرد: امروز دلبستگی و حرکت در مسیر انقلابی بودن و انقلابی ماندن در بین دانش‌آموزان موجی از امید و شور و شعف را در جامعه ایجاد کرده که به لطف حضرت حق این مسیر پایانی ندارد و استمرار خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha