کد خبر: 4277562
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹

تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضا‌های آموزشی سیستان‌وبلوچستان

در دیدار مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان‌وبلوچستان با رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه کشور، ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی آموزشی در استان طی سال ۱۴۰۴ تخصیص یافت.

مدرسهبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان، میثم لک‌زایی، مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان‌وبلوچستان، روز گذشته، 31 فروردین‌ماه، در ادامه رایزنی‌های راهبردی برای نوسازی مدارس با درویشی‌پور، رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار موضوع تأمین منابع مالی مورد نیاز برای گسترش زیرساخت‌های آموزشی در استان سیستان‌وبلوچستان مورد بررسی قرار گرفت و در نتیجه تلاش‌های مستمر و پیگیری‌های میدانی صورت‌ گرفته از سوی رئیس امور آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های مربوط به ایجاد و توسعه فضاهای آموزشی استان در سال ۱۴۰۴ به تصویب رسید.

لک‌زایی ضمن قدردانی از نگاه ویژه و مسئولانه سازمان برنامه و بودجه کشور به‌ویژه رئیس امور آموزش و پرورش سازمان برنامه و بودجه به استان‌های محروم به‌ویژه سیستان‌وبلوچستان، اظهار کرد: این تخصیص بی‌سابقه نویدبخش تحولی عظیم در فضای آموزشی استان سیستان‌وبلوچستان خواهد بود و افق روشنی برای تحقق عدالت آموزشی تا سال ۱۴۰۴ ترسیم می‌کند.

وی افزود: این اعتبار در راستای طرح ملی نهضت توسعه عدالت آموزشی و پرورشی هزینه می‌شود و اولویت اجرای آن با مناطق کم‌برخوردار، مرزی و دارای کمبود فضای استاندارد آموزشی است، با هم‌افزایی بین دولت، خیران، گروه‌های جهادی و نهادهای مسئول، گام‌هایی بلند در مسیر ریشه‌کنی محرومیت آموزشی در سیستان‌وبلوچستان برداشته خواهد شد و این تخصیص نقطه‌ عطفی در تاریخ توسعه آموزشی استان به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام
captcha