کد خبر: 4281696
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸

جام «کرامت» بانوان در سیستان‌وبلوچستان برگزار شد

مسئول امور ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان‌وبلوچستان از برگزاری جام «کرامت» در ۱۹ شهرستان این استان با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی و ایجاد انگیزه در بین بانوان خبر داد.

ورزش بانوانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان سیستان‌وبلوچستان، مینا مقیمی، مسئول امور ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان‌وبلوچستان امروز، 21 اردیبهشت‌ماه، گفت: در رویداد جام «کرامت» بیش از ۱۰۰ عنوان برنامه ویژه بانوان همزمان با دهه کرامت و در قالب جشنواره، همایش و مسابقات برگزار شد.

مسئول امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان بیان کرد: این رویداد با هدف ارتقای سطح کیفی ورزش بانوان، حمایت از توانمندی‌ها و استعدادهای آن‌ها و ایجاد فضای حمایتی و تعاملی برای بانوان ورزشکار در سطوح مختلف برگزار شد.

مقیمی تأکید کرد: ورزش نقش مهمی در سلامت جسمانی و روانی بانوان دارد و برگزاری چنین برنامه‌هایی علاوه‌بر رقابت سالم سبب ایجاد فضایی امن و دوستانه برای آن‌ها می‌شود، برنامه‌های این جام شامل برگزاری مسابقات در رشته‌های مختلف ورزشی، کارگاه‌های آموزشی، مشاوره‌های تخصصی ورزشی و همچنین فراهم کردن امکانات رفاهی برای شرکت‌کنندگان بود.

وی ادامه داد: در جام کرامت، مسابقاتی در رشته‌های متنوع از جمله آمادگی جسمانی، ورزش بومی محلی، گلف، جودو، فریزبی، اسکیت، طناب‌کشی، دو و میدانی، بدمینتون، دارت و هفت سنگ برگزار شد و بانوان امکان انتخاب بر اساس علاقه‌مندی‌ خود را داشتند.

مسئول امور ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان‌وبلوچستان به نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه درباره این رویداد اشاره کرد و گفت: امیدواریم با همکاری رسانه‌ها، بتوانیم جامعه را با این قبیل رویدادها بیشتر آشنا کنیم و از این طریق به توسعه ورزش بانوان کمک شود.

مقیمی با اشاره به موفقیت‌ بانوان ورزشکار استان سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: آیدا نارویی موفق به کسب مدال برنز مسابقات دو و میدانی قهرمانی کشور شد، همچنین مهنا ستوده از شهرستان خاش در رشته دو و میدانی پرتاب وزنه نونهالان، مقام سوم را در نخستین دوره مسابقات دختران روستایی با عنوان جام ایران دخت کسب کرد.

انتهای پیام
captcha