کد خبر: 4291292
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
مدیر سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تأکید کرد:

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در توزیع نذورات از سوی هیئات مذهبی

سحر شهریاری گفت: با فرا رسیدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع)، رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری بسیار ضروری بوده و هرگونه پخت و پز غذای نذری باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی انجام شود.

غذابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سحر شهریاری، مدیر سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام محرم، گفت: با فرا رسیدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع)، رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری بسیار ضروری بوده و هرگونه پخت و پز غذای نذری باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی انجام شود و تمامی افراد درگیر در فرآیند تهیه و توزیع آب و غذا ضمن داشتن کارت بهداشت، باید بهداشت فردی را نیز رعایت کنند.
 
وی با تأکید بر استفاده از مواد اولیه سالم افزود: مواد خام مورد استفاده باید از نوع بهداشتی و دارای تأییدیه باشد و فرآورده‌های دامی مورد استفاده بسته‌بندی شده یا از مراکز مجاز ذبح تهیه شده باشند که تحت نظارت سازمان دامپزشکی قرار دارند.
 
مدیر سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین نسبت به بسته‌بندی زودهنگام غذا هشدار داد و گفت: بسیاری از هیئات مذهبی غذا را چند ساعت پیش از توزیع بسته‌بندی می‌کنند که این کار ممکن است منجر به رشد میکرو ارگانیسم‌ها و تهدید سلامت مصرف‌کنندگان شود، توصیه ما این است که از بسته‌بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف پرهیز شود.
 
شهریاری گفت: در توزیع غذاها و نوشیدنی‌های داغ نباید از ظروف یک‌بار مصرف نازک و فاقد مجوز استفاده شود و ظروف مناسب باید دارای مجوز از سازمان غذا و دارو بوده و برای مواد غذایی گرم طراحی شده باشند.
 
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین به مسئولان ایستگاه‌های صلواتی توصیه کرد و گفت: در کنار هر ایستگاه توزیع نذری، باید سطل زباله یا کیسه‌های مخصوص جمع‌آوری زباله تعبیه شود تا ظروف و لیوان‌های مصرف‌ شده به‌صورت بهداشتی جمع‌آوری و دفع شوند، مشارکت مردم، هیئت‌های مذهبی و مسئولان بهداشت محیط در رعایت این نکات، ضامن حفظ سلامت عزاداران حسینی و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با غذا در این ایام است.
انتهای پیام
captcha