کد خبر: 4316888
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان تأکید کرد

استفاده از ظرفیت کاربردی دانشگاه‌ها در شرکت گاز سیستان‌وبلوچستان

سیدمحمود هاشمی گفت: از ظرفیت دانشگاه‌ها به‌صورت کاربردی استفاده خواهیم کرد، بنابراین از دانشگاه‌ها می‌خواهیم ظرفیت‌های خود را در زمینه هوش مصنوعی در اختیار شرکت ملی گاز قرار دهند.

تفاهم نامه همکاریبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شرکت گاز سیستان‌وبلوچستان در راستای ارتقای بهره‌وری انرژی و  بهینه‌سازی مصرف گاز طبیعی، امروز، شنبه ۲۴ آبان‌ماه تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت گاز سیستان‌وبلوچستان و دانشگاه استان با موضوع بهسازی موتورخانه‌های ساختمان‌های آن مرکز آموزش عالی با حضور مدیر انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران، مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان و رئیس دانشگاه سیستان‌وبلوچستان منعقد شد.
 
سیدمحمود هاشمی، مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان در این خصوص اظهار کرد: دانشگاه‌ها به‌عنوان نهادهای علمی و فرهنگی، الگویی بی‌بدیل و نقش بسزایی در تحقق بهینه‌سازی مصرف انرژی دارند و امضای این تفاهم‌نامه گامی مهم در راستای بهره‌مندی از توان فنی شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان و ظرفیت علمی دانشگاه برای دستیابی به اهداف مشترک در این زمینه است. از ظرفیت دانشگاه‌ها به‌صورت کاربردی استفاده خواهیم کرد، بنابراین از دانشگاه‌ها می‌خواهیم ظرفیت‌های خود را در زمینه هوش مصنوعی در اختیار شرکت ملی گاز قرار دهند.
 
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح بهسازی موتورخانه‌ها افزود: بخش قابل توجهی از مصرف گاز طبیعی در ساختمان‌ها به سیستم‌های گرمایشی اختصاص دارد و با اجرای این طرح، ضمن افزایش راندمان تجهیزات گرمایشی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان، میزان مصرف گاز و آلاینده‌های ناشی از احتراق نیز به شکل قابل توجهی کاهش خواهد یافت و این اقدام می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق برای سایر مراکز آموزشی و اداری این استان باشد.
 
هاشمی در ادامه گفت: شرکت گاز استان سیستان‌وبلوچستان در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی خود آماده است تا از ظرفیت‌های فنی و مشاوره‌ای خود برای اجرای پروژه‌های مشابه در سطح این استان بهره گیرد و امیدواریم این همکاری آغازی برای توسعه طرح‌های جامع بهینه‌سازی مصرف گاز در دیگر دستگاه‌های اجرایی باشد.
 
همچنین غلامرضا رضایی، رئیس دانشگاه سیستان‌وبلوچستان ضمن ابراز خرسندی از آغاز این همکاری مشترک، بر اهمیت تعامل میان دانشگاه و صنعت تأکید کرد و گفت: دانشگاه سیستان‌وبلوچستان آمادگی خود را برای انجام این پروژه مهم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی برای ارائه راهکارهای عملی در همه حوزه‌های گاز طبیعی اعلام می‌دارد و امیدوارم اجرای این تفاهم‌نامه سرآغاز همکاری‌های گسترده‌تر در زمینه توسعه فناوری‌های نوین انرژی باشد.
انتهای پیام
نویسنده:
بهروز شهرکی
captcha