کد خبر: 4319220
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۵
مدیرکل صمت سیستان‌وبلوچستان:

ضرورت برنامه‌ریزی زیرساختی برای تبدیل زاهدان به مقصد گردشگری

داود شهرکی گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و خدمات مرتبط، به‌عنوان یکی از ارکان تبدیل زاهدان به مقصد اقتصادی و گردشگری دنبال شود.

داود شهرکی مدیرکل صمت سیستان‌وبلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت سیستان‌وبلوچستان، داود شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان‌وبلوچستان، سه‌شنبه ۴ آذرماه در جلسه مشترک اقتصادی با شهردار و اعضای شورای شهر زاهدان، با اشاره به ضرورت درون‌زا کردن اقتصاد شهری، از برنامه‌ریزی برای خرید تولیدات مورد نیاز شهرداری از واحدهای تولیدی استان سیستان‌وبلوچستان به جای خرید از خارج از این استان خبر داد و اظهار کرد: این اقدام نه تنها به تقویت تولیدات داخلی و ایجاد اشتغال پایدار می‌انجامد، بلکه سبب کاهش هزینه‌های حمل و نقل و چرخش مالی بیشتر در اقتصاد محلی خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: ایجاد شهرک‌های تولیدی کوچک و مجتمع‌های انبار و سردخانه‌ای با هدف ساماندهی کسب‌وکارها، رفع معضل انبارداری پراکنده و حمایت از صنایع کوچک و متوسط در دستور کار قرار گیرد.
 
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان سیستان‌وبلوچستان به راه‌اندازی واحدهای تولید مبلمان و فضاسازی شهری اشاره کرد و افزود: با ایجاد این واحدها با همکاری شهرداری و شورای شهر و جذب سرمایه‌گذار، نیازهای شهرداری برای زیباسازی و تجهیز فضاهای عمومی از جمله نیمکت، سطل زباله و المان‌های نوری تأمین خواهد شد.
 
شهرکی در ادامه گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و خدمات مرتبط، به‌عنوان یکی از ارکان تبدیل زاهدان به مقصد اقتصادی و گردشگری دنبال شود. به نظر می‌رسد با خروج این جلسه از شکل سمبلیک و عملیاتی‌شدن محورهای توافق شده، زاهدان در آستانه یک تحول اقتصادی و شهری قرار گرفته است و تحقق این چشم‌انداز که بر پایه توان سرمایه‌گذاران بومی و ظرفیت‌های داخلی استان سیستان‌وبلوچستان استوار است، می‌تواند الگویی برای توسعه متوازن و پایدار در دیگر کلان شهرهای کشور باشد.
انتهای پیام
خبرنگار:
بهروز شهرکی
captcha