به گزارش ایکنا، رعایت اصول تغذیه در ایام ماه مبارک رمضان نه تنها به سلامت بدن کمک شایانی میکند، بلکه فواید روزهداری برای بدن را نیز افزایش میدهد. یکی از عادات غذایی که بهتر است در ماه مبارک رمضان آن را انجام دهیم استفاده از وعده غذایی شام است.
وعده شام باید به عنوان یکی از وعدههای غذایی مهم در روزهداری مورد توجه قرار گیرد و بهتر است افراد روزهدار حدود یک ساعت پس از صرف یک افطار ساده و سبک، اقدام به خوردن شام کم چرب و کم نمک کنند.
در وعده شام میتوان از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات، نان یا برنج، کوکو، کتلت کم روغن، همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ استفاده کرد.
همچنین توصیه شده است در وعده شام به جای مصرف نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابههای گازدار، ماءالشعیر و آبمیوههای صنعتی از آب آشامیدنی سالم، دوغ و عرقیجات سنتی و شربتهای خانگی بسیار کم شیرین استفاده کنید.
پس از شام و تا قبل از خواب مصرف میوه و مایعات برای جبران کم آبی و حفظ سلامت و ایمنی بدن نیز توصیه میشود.
انتهای پیام