کد خبر: 4322749
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
امام جمعه زهک:

حقابه سیستان باید مردمی شود

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدرعلی راشکی با بیان اینکه مهمترین مسئله در منطقه سیستان بحث حقابه است، حقابه نباید سیاسی شود بلکه باید مردمی شود، گفت: باید از ظرفیت معتمدان و ریش‌سفیدان برای حل این معضل استفاده شود.

حجت الاسلام حیدرعلی راشکی امام جمعه زهکبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه زهک، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدرعلی راشکی، امام جمعه شهرستان زهک روز شنبه 22 آذرماه، در نشست با معتمدان و ریش سفیدان این شهرستان که با حضور فرماندار شهرستان زهک در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: مهمترین مسئله در منطقه سیستان بحث حقابه است، حقابه نباید سیاسی شود حقابه را باید مردمی کنیم، باید از ظرفیت معتمدان و ریش سفیدان که بهترین ظرفیت است برای حل این معضل استفاده شود.


وی ادامه داد: همه معتمدان و ریش سفیدان قطعاً ارتباطات خوبی با مردم یا معتمدان در آن طرف مرز دارند که به بهترین شکل می‌توانند در این رابطه یاری‌گر ما باشند.

امام جمعه زهک افزود: ما بزرگترین معضلات و مشکلات را در مجالس مردم‌داری با استفاده از ظرفیت معتمدان و ریش‌سفیدان حل می‌کنیم، بحث قتل یکی از بزرگترین معضلات است که در همین مجالس مردم‌داری، معتمدان به‌راحتی حل می‌کنند، چقدر خوب است که معتمدان و ریش‌سفیدان جمع شوند و از ظرفیت و توان‌شان برای حل موضوع مهم حقابه، یک‌جا استفاده کنند.

حجت‌لاسلام والمسلمین راشکی تصریح کرد: البته که وظیفه مسئولان پیگیری مجدانه حقابه است ولی از آن طرف نباید از ظرفیت معتمدان و ریش‌سفیدان غافل شد، حتی در بحث مرز هم به همین گونه است، مسئولان تلاش خود را برای برقراری مراودات مرزی انجام می‌دهند ولی باز ظرفیت معتمدان بسیار با اهمیت است که باید وسط میدان بیایند و افرادی که آن طرف مرز هستند را مجاب کنیم که این‌ها برای ادامه حیات‌شان و برای ادامه زندگی مسالمت‌آمیز نیاز به این ارتباطات مرزی دارند.

انتهای پیام
خبرنگار:
بهروز شهرکی
captcha