کد خبر: 4322778
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
استاندار سیستان‌وبلوچستان بیان کرد

هم‌افزایی دولت و مجلس؛ پیشران توسعه سیستان‌و‌بلوچستان

منصور بیجار گفت: تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار و پیشران استان سیستان‌وبلوچستان، نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس، پیگیری مستمر تخصیص اعتبارات و تفویض اختیارات به استان‌هاست.

منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان‌وبلوچستان، منصور بیجار، استاندار سیستان‌وبلوچستان در نشست مجمع نمایندگان استان سیستان‌وبلوچستان، هم‌افزایی دولت و مجلس را پیشران توسعه این استان دانست و گفت: تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار و پیشران استان سیستان‌وبلوچستان، نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس، پیگیری مستمر تخصیص اعتبارات و تفویض اختیارات به استان‌هاست.

بیجار با اشاره به بررسی آخرین وضعیت طرح‌های مصوب در کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها، اظهار کرد: تسریع در اجرای این پروژه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای، افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال پایدار در استان سیستان‌وبلوچستان دارد.

استاندار سیستان‌وبلوچستان بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های مرزی، ترانزیت و واردات کالاهای اساسی را از اولویت‌های مدیریت این استان برشمرد و گفت: مرز یک فرصت اقتصادی و اشتغال‌آفرین است و مدیریت هوشمند زنجیره تجارت می‌تواند به تقویت تولید و رونق اقتصادی استان سیستان‌وبلوچستان منجر شود.

در این نشست، نمایندگان مجلس نیز بر آمادگی خود برای همکاری در اصلاح قوانین و ضوابط با رویکرد تمرکززدایی، تقویت نقش استان‌ها در تصمیم‌سازی و مدیریت نظام مسائل کشور تأکید کردند.

در پایان بر استمرار تعامل و هماهنگی میان نمایندگان مجلس و مدیریت اجرایی استان سیستان‌وبلوچستان با هدف تسریع در روند توسعه همه‌جانبه استان تأکید شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
بهروز شهرکی
captcha