به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن سیستانوبلوچستان، امین عدیلی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستانوبلوچستان، گفت: در سالجاری، در مجموع ۱۰۰۳ واحد مسکونی ویژه اقشار کمدرآمد توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نقاط مختلف استان سیستانوبلوچستان در حال احداث است، براساس تفاهمنامه مشترک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان بهزیستی کشور، احداث ۴۸۰ واحد مسکونی ویژه مددجویان بهزیستی در شهر زاهدان با بهرهمندی از تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و همچنین کمکهای بلاعوض بنیاد مسکن و سازمان بهزیستی انجام میشود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستانوبلوچستان در ادامه با اشاره به ویژگیهای فنی پروژه اظهار کرد: این واحدها در قالب ساختمانهای دو طبقه و با زیربنای مفید ۷۰ متر مربع، در محدوده جنوب شهر زاهدان احداث خواهند شد.
عدیلی اضافه کرد: بیش از ۱۶۰ متقاضی مسکن روستایی در شهرستان هامون نیز بهمنظور بهرهمندی از تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی به بانکهای عامل معرفی شدند.
وی تصریح کرد: در سالجاری در مجموع ۸ هزار و ۴۷۵ واحد مسکن روستایی در سطح استان سیستانوبلوچستان مشمول برنامه نوسازی و مقاومسازی با استفاده از تسهیلات بانکی شدهاند. این اقدام در راستای سیاستهای حمایتی دولت و با پیگیری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستانوبلوچستان و همکاری بانکهای عامل در حال اجراست.
انتهای پیام